Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

battle of the huns

O σατανάς φέρνει τους Ούννους....μετά την Ουγκάντα, το ΤέχνασμαΟνειρικών πιάνει Ευρώπη και φτάνει μέχρι την Ουγγαρία για να σας συστήσει τους φοβερούς και τρομερούς Vágtázó Halottkémek (or Galloping Coroners in plain english) or VHK χάριν συντομίας!

Οι VHK ειναι μια σχετικά παλιά psychedelic rock punk μπάντα που έχει ως μουσικό θέμα την ιστορία και τους μύθους των Ούννων. Να μην κουράζω το πολυπληθές κοινό με ιστορικές λεπτομέρειες για το συμπαθές φύλο των ούννων, όποιος αναζητά περισσότερα ξέρει που θα τα βρει. Η μουσική τους είναι αρκετά παγανιστική, με διάφορα κρουστά που την απογειώνουν!

Από τους VHK έχω ξεχωρίσει το άλμπουμ A semmi kapuin dörömbölve (hammering at the gates of nothingness - 1997) που είναι πραγματικά εξαιρετικό! Δώσε και λίγο volume παραπάνω και θα την ακούσεις καλύτερα.
Το metal εξώφυλλο είναι ελαφρώς παραπλανητικό, διότι τα παλικάρια αυτά κινούνται σε εντλώς διαφορετικά μουσικά μονοπάτια!

get it here
one more album+review can be found here

Official site (see the images!)

3 σχόλια:

Jan Duke De Louben είπε...

ορε αυτοι ειναι πολυ καλοι !!! τους γουσταρω χιλια φιλε συνεργατη,ομορφη σαπιλα,,, οσο για τον μαυρουλη τωρα τον ακροαζομαι και θα επανελθω

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ συνεργάτη θα συμφωνείς μαζί μου ότι Ουγγαρία - Ουγκάντα σημειώσατε ένα! Ο μαυρούλης είναι για να τον ακούς όταν εχεις νεύρα και θες να ηρεμήσεις, επιτελεί ψυχολογικό έργο!

Ανώνυμος είπε...

Hi!
This album is originally from 1992, not 1997, it's a re-release